Le Bistro är en avslappnad fransk bistro med rotisserie vid Fridhemsplan i centrala Stockholm något som tidigare saknats i området. Du hittar oss mitt vid en av Stockholms mest livliga korsningar (Fleminggatan/Sankt Eriksgatan).

Vi har ett noga framtaget urval av franska maträtter, rotisserie och givetvis ett antal utvalda franska viner som passar perfekt till maten. Alltid med generösa öppettider oavsett om du är ute efter frukost, lunch,middag, After Work, eller brunch på helger. Service, kvalitet och ekotänk är våra ledord.

Le Bistro består av ett härligt team med köksmästare Anders Dahl i spetsen. Tillsammans ställer vi lika höga krav på vår egen mat och service som vi gör på våra leverantörer – givetvis alltid med ett ekologiskt tänk.

Oavsett om du vill ha en vällagad middag, en god lunch eller en skön helgbrunch så tror vi att du kommer bli nöjd på Le Bistro. Ett kök inspirerat av Frankrike men med vår egen touch, och alltid högkvalitativa råvaror utan att för den sakens skull kosta skjortan.

Men lita inte på vad vi säger – lita på vad vi serverar. Välkommen in för att testa oss på en lunch, en middag, eller en helkväll.